Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V jakém bodě života se nacházíte podle zvěrokruhu: Hrozí vám výpověď či rozvod?

/
  • (istock.com)
    21. listopadu 2023 ● 06:00

    V průběhu života prochází člověk dvanácti etapami odpovídajícími znamením zvěrokruhu. A náš životní cyklus ovládají také planety, které ovlivňují naše chování a rozhodování.

    Když víme, v jaké životní fázi se právě nacházíme, můžeme lépe porozumět tomu, co se děje.

  • 1.

    0 až 7 let

     

    Beran
    Vládcem téhle životní etapy je Měsíc. Kvůli citlivosti Měsíce jsou děti velmi citlivé a vyžadují velkou rodičovskou péči. Role rodičů je v tomto období velmi důležitá. V tomto období se bod života pohybuje ve znamení Berana, i proto jsou děti plné energie, zvídavé a neposedné. Dejte dětem svobodu, ale učte je, aby pěstovaly vůli.

     

     

    Na co máte podle znamení zvěrokruhu talent? 

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    8 až 14 let

    Býk

     

    V tomto období má vliv na rostoucí děti zejména Merkur. Bod života se nachází ve znamení Býka. Díky tomu děti touží vše prozkoumat. Mají silnou touhu měnit věci a prožívat každý den jiné situace. Během tohoto období se člověk učí pravidla komunikace s ostatními.

     

     

     

  • 3.

    15 až 21 let

    Blíženci

     

    Vládnoucí planetou tohoto období je Venuše, která symbolizuje lásku, sexualitu a erotiku. Bod života se pohybuje ve znamení Blíženců, takže je nezbytné v dětech rozvíjet intelekt a samostatné myšlení. Je to také období, kdy se dospívající setkají poprvé s láskou a sexualitou. Dá se říct, že je to doba sbírání informací.

     

     

  • 4.

    22 až 28 let

     

    Rak

     

    Je to období, kdy se bod života nachází ve znamení Raka. Hlavním úkolem je formovat vlastní hodnotový žebříček a osvojovat si zkušenosti předcházejících generací. Velmi náročná je doba mezi 26. a 27. rokem života, kdy u mnoha lidí dochází k rezignaci a touze začít znova. Pozor na ukvapené činy.

     

     

  • 5.

    29 až 35 let

     

     

    Lev
    Vládnoucí planeta Mars člověku pomáhá, aby se konečně usadil. Životní bod je ve znamení Lva. Aspirace, sny a touhy dostávají reálné podoby. Životní cíle bývají již splněny. Lidé v sobě hromadí energii, ovšem podléhají taky závislostem, jako jsou alkohol či drogy. Kolem třiatřiceti propadá řada lidí také touze změnit život, a to včetně svých partnerů. Je potřeba nepodlehnout prvotnímu impulzu a zvážit pečlivě pro a proti.

     

     

  • 6.

    36 až 42 let

    Panna

     

    Životní bod se nachází ve znamení Panny a je pod vlivem planety Slunce. To vede lidi k tomu, aby dosáhli požadovaného společenského postavení. Všichni lidé procházejí v tomto období podstatnými změnami odehrávajícími se v těle. I proto jde o dobu psychologicky a fyziologicky velmi stresující. V době mezi sedmatřiceti a osmatřiceti dochází ke karmické prověrce, jak naplňujete svůj životní program. Pokud ne, můžete očekávat výpověď, rozvod nebo nemoc.

     

  • 7.

    43 až 49 let

    Váhy

     

    Bod života se pohybuje ve Vahách a obvykle se snažíte věnovat kreativně své profesi. Je to doba zralosti a určité harmonie v osobním i společenském životě. Vládnoucí planetou je planeta Venuše, díky čemuž se snažíte vytvářet pevné vztahy.

     

     

     

     

  • 8.

    50 až 56 let

    Štír

     

    Důležitá rozhodnutí provádíte v tomto období kvůli vlivu Jupiteru, který vládne. Nastupuje věk Štíra a dá se říct, že je to velmi náročné a kritické období v životě člověka. Musíte se naučit ovládat emoce, častěji se stýkat s přáteli a hledat nové možnosti. Klesá váš sexuální apetit, ženské tělo se připravuje na menopauzu, muži ztrácejí sexuální energii. Je to také věk příznivý pro objevení magických schopností, zejména u žen.

     

     

  • 9.

    57 až 63 let

    Střelec

     

    Bod života se pohybuje ve znamení Střelce, lidé touží po autoritě a mnoho z nich se začne učit nové věci nebo studovat. V šestapadesáti prochází člověk jakousi druhou zkouškou společností, kdy se projeví všechny nezdary a chyby, kterých se dopustil kolem osmatřiceti. Pokud jste byli zodpovědní, budete mít teď stabilní postavení.

     

     

  • 10.

    64 až 70 let

    Kozoroh

     

    Životní bod se nachází ve znamení Kozoroha, jemuž vládne Saturn. Ten symbolizuje disciplínu, vytrvalost a důslednost. V třiašedesáti se člověk naposled rozhoduje, jestli dokáže změnit život. Ukvapená rozhodnutí mohou dopadnout špatně, zvláště u těch, kteří se v tomto období rozhodnou založit novou rodinu. V tomto období mívají lidé sklon k despotismu, zejména ve vztahu k nejbližším.

     

     

  • 11.

    71 až 77 let

    Vodnář

     

    Je to období, které prochází znamením Vodnáře, a vládnoucí planetou je Uran. Uran je planeta originality a vznětlivosti. Podněcuje také hledání nových radostí v životě. Je to doba, kdy se lidé dívají zpět na svůj život, ale formou pozorovatele. Pokud si člověk nestačil uvědomit své místo v životě, duch začne vyhasínat a tělo začne churavět. Životní program je naplněn.

     

     

  • 12.

    78 let a výše

    Ryby

     

    Bod života se pohybuje ve znamení Ryb, které jsou pod vlivem planet Jupiter a Neptun. Jupiter dává lidem smysl pro spravedlnost a sociální cítění, Neptun na jedné straně pomáhá a na druhé komplikuje život. Dokončuje se životní cyklus, člověk už ví, co je jasné, pociťuje spojení s přírodou. Užívá si života, vrací se k některým zálibám.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz