Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Velký horoskop na říjen: Pro koho bude měsícem lásky a koho podrazí kolegové?

/
  • Co vám přinese měsíc říjen?
    Co vám přinese měsíc říjen? (iStock)
    26. září 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude desátý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc říjen!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Autor: iStock

    Desátý měsíc roku přináší do života Beranů spoustu nečekaných změn a komplikací. Naštěstí vám hvězdy propůjčují drive, s nímž se přes překážky přenesete jako vítěz. Kolem 9. října kroťte temperament v zaměstnání, kde si můžete nadělat neplechu nepromyšlenými slovy. Někdy je výhodnější udělat krok stranou, nežli se s ostatními dohadovat. Zpomalit se vyplatí také v lásce. Víme, jde to trochu proti vaší přirozenosti, ale aspoň to zkuste, milí Berani!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Berany na rok 2020: Čekají vás změny ve vztazích i úspěchy v práci • BPŽ/Adam Balažovič

  • 2.

    Býk

    Býk
    Autor: iStock

    Býci vstupují do měsíce zasvěceného lásce. Nezadaní poznají inspirativní osobu, kterou nemohou dostat z hlavy. Hvězdy pro vás chystají jednu milostnou lahůdku za druhou! V pracovních záležitostech to tak rozjásané nebude. Zejména okolo 19. října jste psychicky unavení a těžko se soustředíte na zadané úkoly. Změny v pracovním kolektivu na vás přesunou novou agendu, vy se ovšem nestyďte žádat o větší odměnu, protože nikdo jiný to za vás neudělá a dobrovolně vám ji rozhodně nenabídnou!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Býky na rok 2020: Čekají vás změny v pracovním i osobním životě • BPŽ/Adam Balažovič

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Autor: iStock

    V dalším měsíci je pro Blížence klíčová schopnost ovládnout emoce. Pokud nepropadnete proměnlivým náladám, otevřou se vám nové možnosti v pracovní sféře. Říjen je vám zasvěcený, což je znát hned na startu. Ve hvězdách se zrcadlí finanční přilepšení i kariérní růst. Milostný život na první pohled nevypadá oslnivě, ale houževnatost nakonec přinese sladkou odměnu. Opatrně zacházejte se svými úsporami!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Blížence na rok 2020: Čeká je vzdělávání i nová práce • BPŽ/Adam Balažovič

  • 4.

    Rak

    Rak
    Autor: iStock

    Podzim přináší do života Raků spoustu zajímavých milostných podnětů. Padající listí zabrnká na romantickou strunu a zejména kolem 14. října přináší lásku jako trám. Libé pocity ve vás bouří jako symfonický orchestr. Singles by ale neměli na svůj nový objev vyvíjet moc velký nátlak. Na pracovišti vám náladu pošramotí podivné požadavky nadřízených nebo klientů. Naštěstí dostanete spásný nápad, jak se ze všeho dostat bez újmy a finančního postihu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Raka: Rok 2020 posílí vaši pozici. V zaměstnání, nebo ve vztazích? • 

  • 5.

    Lev

    Lev
    Autor: iStock

    Společenská nálada Lvů nejde v říjnu přehlédnout. Baví vás poznávat nové tváře, rozšiřovat telefonní seznam a v neposlední řadě se nevyhýbáte ani románkům. Kolem 3. října slibují hvězdy setkání s aktivním protějškem. Oba máte stejný pohled na život a zvládnete spolu spoustu zábavných aktivit. Stejný přístup byste potřebovali na pracovišti. Kolem 18. října dejte pozor na sebejisté vystupování.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Lvy na rok 2020: Budete chtít více vydělat a zlepšit partnerský vztah • BPŽ/Adam Balažovič

  • 6.

    Panna

    Panna
    Autor: iStock

    S podzimem přichází do života Panen jedna dobrá zpráva za druhou. Pracovní úspěch je nejmarkantnější kolem 23. října, kdy čerpáte ze svých originálních nápadů. Jste houževnatí a nehrozí, že byste rozdělané projekty nedokázali dovést do cíle. Společenský program slibuje nezadaným sblížení s protějškem, který připomíná jejich oddělené dvojče. Místo letmého oťukávání visí ve vzduchu pořádná vášeň.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Panny na rok 2020: Čeká vás kreativní rok plný příležitostí • BPŽ/Adam Balažovič

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Autor: iStock

    Říjnová konstelace si u Vah posvítí na partnerské vztahy. Je otázkou, nakolik dokážete tolerovat vrtochy svého milého či své milé. Kolem 14. října čeká na jakoukoliv záminku, aby se s vámi mohl pustit do křížku. V zaměstnání se kupí povinnosti, ale s náročnými úkoly se umíte vypořádat. Pozor na stížnosti, že nic nestíháte. Konkurence si brousí zuby na lukrativní projekt a ráda ho přesune na svá bedra.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Váhy na rok 2020: Čeká vás náročný rok  • BPŽ/Adam Balažovič

  • 8.

    Štír

    Štír
    Autor: iStock

    Vesmírní velikáni stojí na vaší straně, milí Štíři. Fandí vám jak na poli milostných her, tak i během kariérních snah. Platonicky zaláskovaní dostanou od svého idolu odezvu, která je potěší. Kolem 14. října se nestyďte oslovit objekt své touhy přímo. V zaměstnání jste neuvěřitelně výkonní, bohužel přeceňujete své síly. Hlavně na začátku měsíce se rychle unavíte, poslední říjnové dny vás ale zase hvězdy nadopují energií.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Štíry na rok 2020: Čeká vás vzdělávání, nové plány a změny v bydlení • BPŽ/Adam Balažovič

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Autor: iStock

    Milí Střelci, říjnový start přeje čerstvě zadaným, kteří jsou nadšení ze svého nového objevu. Při seznamování jste aktivní a nepochybujete, že máte šťastnou ruku. V polovině měsíce se ale karty obrací a ze známosti rychle vycouváte. V zaměstnání se dostáváte do křížku s nadřízeným. Místo nadutých slov mu raději dokažte, jaký je váš potenciál. Pro rodinné aktivity je jako stvořený první říjnový týden.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Střelce na rok 2020: Získáte vysněnou práci a vyděláte peníze? • BPŽ/Adam Balažovič

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: iStock

    Amorovy šípy létají vzduchem a nezadaní Kozorozi se mohou těšit na seznámení s jedinečným protějškem. Nejplodnější období přichází kolem 14. října, kdy byste neměli odmítat žádného ctitele. V zaměstnání nebudete vědět, kam dřív skočit. Za náročný program se ve hvězdách zrcadlí náležitá odměna. I když se k vám penízky v říjnu kutálí ze všech stran, s útratami to nepřehánějte. Myslete na horší časy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Kozorohy na rok 2020: Co pro musí udělat pro úspěch?? • BPŽ/Adam Balažovič

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Autor: iStock

    Říjnové klima na pracovišti není nic pro zrozence Vodnáře. Ať se snažíte sebevíc, nadřízeným se nezavděčíte. Originální nápady se vám nedaří dotáhnout do detailu, proto nepřináší kýžený výsledek. V závěru měsíce se nepříznivá kvadratura prolomí a otevřou se nové možnosti. V milostné sféře se ukazují četné příležitosti k flirtu. Hvězdy neslibují nic vážného, ale vám bohatě stačí oživení stereotypu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Vodnáře na rok 2020: Co vás čeká v práci, lásce i ve zdraví? • BPŽ/Adam Balažovič

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Autor: iStock

    Milé Ryby, v říjnu vyžadují velkou pozornost partnerské vztahy. Připadá vám, jako by vás polovička odsunula na slepou kolej, ačkoliv to sama nechce přiznat. Nejnáročnější chvíle nastávají na samém konci měsíce. Snažte se nad nepříznivou atmosféru povznést, protože iniciativa tentokrát musí vzejít z druhé strany. Po pracovní stránce se naopak otevírají slibné obzory. Jen pozor na závist kolegů.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Raky na rok 2020: Budete řešit vztahy a potkáte nové lidi • BPŽ/Adam Balažovič

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz