Pondělí 30. září 2024
Svátek slaví Jeroným, zítra Igor
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na říjen: Koho čeká svatba a kdo bude u moci?

/
  • Co vás čeká v říjnu?
    Co vás čeká v říjnu? (istockphoto.com)
    30. září 2024 ● 06:00

    Pro která znamení bude desátý měsíc roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc říjen!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Milí Berani, v říjnu očekávejte příval životní energie a optimismu. Ruku v ruce s nimi narůstá také vaše sebevědomí. Cílem zájmu se stanou důležitá obchodní jednání. Líbí se vám myšlenka získání moci. A to nejenom na pracovním poli, ale také v partnerství. Kvadratura Marsu ve vás může probudit temperamentu až příliš. Snažte se o větší diplomacii, abyste nenarušili klíčové mezilidské vztahy.

     

    Jaká barva odráží váš charakter podle znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu: 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Jako by se podzim odrážel i ve vašich životech. Bude plný extrémů a kontrastů. Býci pocítí touhu vzepřít se dosavadním postojům a pravidlům. Budete se chovat jako rebelové, protestující proti tomu, co vám přijde nespravedlivé, zastaralé nebo jednoduše špatné. Do 13. října máte ideální podmínky na přehodnocení vašich plánů, zejména těch, které se týkají životního stylu.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Konečně se začnete cítit jako páni svého života! Tvůrčí potenciál narůstá a vy pocítíte silnou touhu něco vytvořit vlastníma rukama. Okolí si všimne vašeho talentu a ocení jej. Ve druhé polovině měsíce může Venuše přinést nelibost vůči protějšku. Navíc se při komunikaci objeví nedorozumění. V tomto zátěžovém období je důležité, abyste o svých rozhodnutích pečlivě přemýšleli a spoléhali se na sebe.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Milí Raci, i když za sebou nemáte nejlehčí start podzimu, v říjnu zakusíte chuť štěstí. Zbavujete se strachů a komplexů, zároveň se zvyšuje vaše sebevědomí. Jděte vstříc zářivé budoucnosti, odstřihněte se od depresivního myšlení. Vaše kariéra, finanční růst a osobní vztahy budou v popředí zájmu. Od 13. října je vaše intuice na vrcholu. Víte, co máte dělat, aby se sny proměnily ve skutečnost.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Životní nároky Lvů s podzimem narůstají. Hrajete ve velkém, přičemž se nevyhnete ani ziskům, ani ztrátám, ale každá prohra vám přinese novou příležitost. Energetický výdej je velký, ale máte radost z toho, že se něco děje. Ve druhé polovině října myslete na své zdraví a nepřetěžujte se. Nepřibírejte si příliš mnoho úkolů najednou a pracujte efektivně. Ať všechno dovedete ke zdárnému konci.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Podzim je plný zajímavých příležitostí! Panny se mohou těšit na skvělé možnosti v podobě obchodní spolupráce, lukrativní pracovní nabídky nebo VIP služeb. Ani oblast mezilidských vztahů nebude pokulhávat. Okolo 8. října randěte a seznamujte se. Dočkáte se také pozvání na zajímavou akci. Ve druhé polovině měsíce se od vás vyžaduje více empatie. Snažte se vnořit do toho, co trápí vaše blízké.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Říjnová nálada Vah je víc než dobrá. Většina měsíce se nese ve znamení pracovních a osobních úspěchů. Aktuální postavení planet nahrává uzavření starých záležitostí, urovnání vztahů mezi blízkými a příbuznými. Kariérní a finanční plány, které sestavíte na začátku měsíce, mají vysokou šanci úspěchu. Start podzimu se stane klíčovým pro osobní proměnu, kdy se stanete sebevědomější verzí sebe sama.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Vaším znamením budou procházet mnohé důležité planety, které přinesou silnou energii a podporu. Nemáte ve zvyku hledat snadné cesty, a právě díky tomu, že si stanovíte obtížné úkoly, dosáhnete skvělých výsledků. Hvězdy doporučují věnovat se sebevzdělávání. Druhá polovina října přeje podnikatelům a kariéristům. Svědčí podepisování smluv, uzavření výhodné spolupráce a dokonce uzavírání manželství.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Venuše zbystří vaše smysly! V říjnu se připravte na silné a živé zážitky. Ohňostroj emocí zahrnuje lásku, žárlivost, smutek i zklamání. Otevřete se příležitostem a buďte k sobě i ke svému okolí upřímní. Nestyďte se plakat ani radovat naplno. Pro ambiciózní Střelce je tento měsíc ideálním obdobím pro zahájení velkých životních změn. Žádný váš sen není příliš vysoký, tak se ho nestyďte následovat.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Říjen je v životě Kozorohů jedno z nejdynamičtějších období. Vlivem Merkuru se životní tempo zrychluje a vy chcete stihnout spoustu věcí. Na pracovišti i v lásce vás může konfrontovat s konkurencí. Jeho energie vás vede k neklidu a tendenci být přehnaně kritický nebo hádavý. Na to si dejte pozor kolem 6. října. Bude třeba spoléhat se na své schopnosti. Podpora a pomoc ze strany přátel se nedostavuje.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Trigon Merkuru se odráží na vašich komunikačních schopnostech. Otevírají se příležitosti související s psaním článků, vědeckých publikací nebo třeba vlastního blogu. Tento čas je ideální pro intelektuální aktivity a rozvoj, ať už v profesní nebo osobní rovině. Opatrně ovšem se závazky, mohli byste slíbit něco, co nedokážete splnit. Dvojnásobná opatrnost je potřebná v případě podepisování smluv.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Milé Ryby, konečně se před vámi otevírá čas, který můžete naplnit aktivitami, jež jsou vám milé. Dopřejte si věci, které jste si museli dlouhodobě odpírat. Od 13. října se díky Merkuru rozproudí vody komunikace. V soukromí i na pracovišti jste zapojení do plánů a společných projektů. Ve volném čase si užíváte četná pozvání do společnosti. Kolem 17. října se vám bude hodit schopnost diplomacie.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz