Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na srpen: Blíženci si splní sen, Štíři by měli krotit své nálady

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    30. července 2019 ● 06:00

    Druhá polovina léta s sebou přináší plno nových výzev. Co se změní v práci a jak na tom budete se zdravím? To vše vám hvězdy tento měsíc předpoví. Přečtěte si velký horoskop na srpen a zjistěte, co čeká právě vás.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Druhá polovina prázdnin slibuje oslnivý vývoj v lásce. Berani se na vše dívají s nadhledem a kněžka lásky na ně spiklenecky mrká. Singles by se měli zaměřit na hledání protějšku zkraje měsíce. Zárukou úspěchu jsou společenské akce plné dobré nálady. Mars vám tedy v zaměstnání dolévá odvahu, abyste vykročili vlastní cestou. Jediné komplikace lze očekávat v rodině, kde vás dráždí neshody s rodiči.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, úkolem pro tento měsíc je naučit se hospodařit s energií. Až do poslední dekády byste se měli vyhýbat zátěžovým situacím a hádkám, které zatěžují už tak vrtkavou zdravotní stránku. Po 18. srpnu vám na záchranu přispěchá guru Mars, díky němuž se zlepšuje vitalita i odhodlání dosáhnout vytčených cílů. Střet s realitou vás čeká v lásce. Singles se jen tak někdo nezavděčí, mají totiž moc vysoké požadavky.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoliv jsou prázdniny v nejlepším, zrozenci Blíženců vyhlížejí měsíc zasvěcený práci. Merkur je od 11. června v perfektním postavení pro kariérní růst i rozjezd vlastního podniku. Díky jeho přízni si tedy poradíte s každou komplikací. Také Venuše se do 20. srpna tváří jako vaše souputnice a přináší zvýšený zájem opačného pohlaví. Poslední dekádu zatěžuje nervózní Mars. Proto bojujete s vnitřním neklidem.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, první polovina měsíce vám dává zabrat především v pracovních záležitostech. Do 10. srpna bojujete s pesimistickým naladěním, protože vám Saturn upíjí z energie i kreativního myšlení. Úkoly, které jindy zvládáte s lehkostí, vám zaberou spoustu času. Co takhle si vzít dovolenou? Po 18. srpnu se vám začne dařit o poznání lépe. Vedle profese ucítíte změnu k lepšímu i v milostném životě.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Srpen symbolizuje pro zrozence Lva lásku v její nejčistší podobě! Venuše přináší zástup protějšků, z nichž minimálně jeden může aspirovat na titul spřízněné duše. Vedle štěstí v lásce ale můžete počítat i s finančním přilepšením. Vesmírné dary mohou mít spoustu forem, ale každopádně vás potěší. Velkým pomocníkem je smysl pro humor, díky němuž se lépe vypořádáte s vrtochy svých nadřízených.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zatímco ostatní znamení si užívají letní lenošení, Panny jsou naplno ponořeny do pracovních povinností. První dekáda je nabitá originálními nápady, které mají hlavu a patu. Nebude problém přesvědčit nadřízené, že by se plány mohly zrealizovat. Díky tomu se tedy dočkáte i finančního přilepšení. Bohužel v lásce to moc vesele nevypadá. Dokážete být nezdravě kousaví, což pohodě v dlouholetém vztahu nenahrává.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, ve vašem životě hraje hlavní roli láska a v těsné vzdálenosti za ní se drží kariérní růst. Pokud jde tedy o finance, jste nezvykle činorodí. Hned 1. srpna se zaměřte na možné investice. Díky Marsu vám nechybí zdravá sebejistota ani energie pro zvládání pracovních starostí. Do 11. srpna máte pocit, že myšlení stagnuje, ale poté se nepřízeň zlomí. Rázem dokážete vidět souvislosti, které vám dříve unikaly.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zrozenci Štíra by na začátku druhé poloviny prázdnin měli krotit nabroušený jazyk. Bojujete totiž se špatnou náladou a bohužel si ji vybíjíte na lidech, kteří si to nezaslouží. Znát je to hlavně v milostném životě. Singles potkávají samé nevhodné adepty, zadaní se s partnerem dohadují kvůli financím. Ačkoliv jste činorodí, nadřízený si vymýšlí neustále další a další důvody, proč vám nepřidat na výplatě.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, srpen je bohatý na nezapomenutelné události, díky nimž se navíc můžete dostat k penězům. Přející trigon Merkuru je pro pracovní sféru hotovým požehnáním. Dokážete se postavit jakémukoliv úkolu a nepanikaříte, pokud se vyskytnou nečekané překážky. Opatrnosti není nazbyt okolo 18. srpna, kdy se mohou komplikovat mezilidské vztahy. Někdo blízký se do vás strefuje kvůli nabitému pracovnímu programu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    První dekádu by zrozenci Kozoroha měli využít pro letní dovolenou, protože v zaměstnání se budou trápit. Jako by vám vesmír nechtěl umožnit dojít zdárného cíle, milí Kozorozi. Merkur zatěžuje vaše myšlení, proto snadno podléháte panice a ztrácíte se v neustálých změnách. Milostný rozkvět si dá na čas a přichází až v poslední dekádě. Okouzlit vás může člověk, který je přímý, ale zároveň se umí vcítit do vaší kůže.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci narození pod nadvládou Vodnáře by v srpnu neměli zapomínat na odpočinek. Venušina opozice totiž zatěžuje vaši psychiku, ale upíjí také z vitality. Do 20. srpna se snažte fungovat sami za sebe, singles by se neměli upínat na nový objev či platonickou lásku. Velkým pomocníkem je vaše vrozená optimistická nátura. Navzdory všem komplikacím neztrácíte víru v lepší zítřky. Oceníte i společnost přátel.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Merkur s Neptunem zabrnká na dravou strunu Ryb. Dokážete tedy vyčenichat příležitost k zisku a úspěšně se o ni poperete s konkurencí. Vedle pracovních úspěchů vesmír myslí na štěstí v lásce. Setkáváte se s lidmi, které chcete vidět znovu. Přitažlivost je až nadpozemská, což komplikuje život zadaným jedincům. Od 18. srpna zvolněte. Nepříznivé paprsky Venuše můžou zmást intuici, takže budete zranitelnější.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz