Beran

Nejnebezpečnější na něm jsou neočekávané emocionální výbuchy a impulzivita. Berani ze všech znamení horoskopu nejspíše spáchají zločin z vášně. Když se rozzlobí, zuří a nejsou to jen slova, která ubližují lidem, je to i jejich činy. Berani dokáží způsobit spoustu malérů, než se uklidní.

Býk

Nejnebezpečnější u Býků je jejich tvrdohlavost. Pokud se o něčem rozhodnou, je těžké přimět je ke kompromisu, což znamená, že se mohou dostat do nekonečných hádek. Býkům chvíli trvá, než se dostanou do varu, ale pak to stojí za to. Neradi se smiřují s porážkou.

Blíženec

Blíženci jsou nespolehliví a chaotičtí. Neokradou vás ani nepodvedou, ale je docela možné, že něco zašantročí, ztratí nebo zničí. Vaše potřeby ignorují, ne ze zlé vůle, ale z roztržitosti nebo z bezohlednosti.

Rak

Raci jsou přecitlivělí a náladoví. Pokud jim ublížíte, nebo je naštvete, zveličí to a nebude snadné je usmířit. Je docela možné, že vás „zablokují“ a vy ani nebudete vědět proč. Jejich emoce je mohou přemoci a způsobit, že jsou nestabilní a iracionální.

Lev

Nejhorší na Lvech  je jejich pasivní agresivita. Zůstanou ve vztazích, které pro ně nejsou dobré, nebo dělají věci, které dělat nechtějí, jen proto, že doufají, že z nich budou mít prospěch. Že jim to na náladě nepřidá, je nasnadě. Zdá se, že jsou silní a odvážní, ale uvnitř mohou být nejistí, vyděšení a osamělí. Potřebují velkou pozornost a budou manipulovat s ostatními, aby získali.

Panna

Nejnebezpečnější věc na tomto znamení je perfekcionalismus. Pokud chtějí Panny někoho zabít, bude to pravděpodobně perfektní vražda, protože budou zkoumat každý detail. Násilné zločiny však nejsou doménou Panny.  Je větší pravděpodobnost, že budou krást nebo podvádět, mějte však na paměti, že jejich zločin bude dokonalý.

Váhy

Nejnebezpečnější na Vahách je, že se drží zpátky, a pak vybuchnou.  Když se to stane, dejte si na ně pozor, jsou schopni šílených věcí. Propadnou drogám, hazardu, zpronevěří peníze…  Navíc jsou schopni lidem říct to, co by normálně neřekli a spálit všechny mosty.

Štír

Nejnebezpečnější na Štírech je jejich potřeba pomsty. Přijdou s dokonalým plánem a jsou schopni čekat dlouho, aby byla pomsta co nejsladší. Omluva jejich hněv neutiší. Jsou citliví, ale slitování jim chybí.

Střelec

Střelci jsou tak trochu ignoranti. Mohou vás urazit, aniž by si to uvědomili. Naopak budou pyšní na to, že jsou upřímní a nebudou se ohlížet na škody, které způsobili. Lidé narození v tomto znamení jsou také velmi netrpěliví a nesnesou zdržování, nejsou ochotni čekat ani na slabší.

Kozoroh

Nejnebezpečnější na Kozorozích je jejich nedostatek empatie. Někdy jsou chladní a lstiví. Pokud potřebujete někoho, kdo by vám půjčil, neptejte se na Kozoroha, nebo dostanete přednášku o šetrnosti. Kozorozi také chtějí vládnout a vítězit… a vychovávat.

Vodnář

Vodnáři nejsou schopni vidět věci komplexně, nepředvídají následky. Toto znamení zvěrokruhu chce výsledky okamžitě, a nehledí napravo nalevo.

Ryby

Nejnebezpečnější na Rybách je podle horoskopu jejich sklon k závislostem  včetně alkoholu, hazardních her, drog a jídla.  Navíc špatně snášejí, když je připravíte o něco, co mají rády, případně potřebují. Reakce pak může být velmi bouřlivá.