Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

/
  • Nejlepší přátelé? Tato znamení to umí!
    Nejlepší přátelé? Tato znamení to umí! (© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM))
    25. března 2023 ● 06:00

    To poslední, na co se svých přátel ptáte, asi je, v jakém znamení se narodili. Pravdou ale je, že určité charakterové vlastnosti každého znamení se promítají i do vztahů, včetně těch přátelských. Jaké znamení by za své přátele ochotně položilo život a pro koho jsou i tyto vztahy příliš svazující?

  • 1.

    Beran (21. 3. - 19. 4.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud dokážete u Beranů tolerovat občasné výbuchy vzteku, pak si můžete být jistí, že tito lidé při vás budou stát v každé situaci. Berani jsou mimořádně věrní a loajální, ať už se jedná o rodinu nebo blízké přátele. Budou vás bránit do posledního dechu a budou s vámi nadšeně sdílet vaše radosti a citově prožívat vaše starosti. Pokud potřebujete někomu zavolat ve 4 hodiny ráno, že za sebou máte bouřlivý rozchod a máte chuť se opít, vytočte číslo na Berana.

     

  • 2.

    Býk (20. 4. - 20. 5.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro jedince narozené ve znamení Býka je skutečným a nesobeckým potěšením vidět, že jste šťastní. Proto udělají prakticky cokoliv, aby vám zvedli náladu. I když mají rádi své pohodlí a na spontánní akce je příliš neužije, pokud si vyberete za nejlepšího přítele Býka, pravděpodobně toho nikdy nebudete litovat. Zklamete-li je, dokážou vám odpustit a udělat za vším tlustou čáru. Bude jim to ale nějakou chvíli trvat a rozhodně se to neobejde bez mnoha vašich omluv a projevů lítosti.

     

  • 3.

    Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci mají zpravidla kupu přátel, kamarádů a známých a automaticky předpokládají, že nejinak jste na tom i vy. Když se na ně tedy obrátíte s prosbou o pomoc, nečekejte, že ji automaticky splní. Blíženci předpokládají, že když to nebudou oni, pomůže vám jiný z vašich přátel, a nejsou schopni pochopit, že vy byste očekávali účast právě z jejich strany. Jakmile se vám jednou svěří se svými niternými pocity, považují vás za opravdové přátele, i když vy sami to tak možná necítíte. I tak ale nebudou mít potřebu trávit s vámi všechen svůj volný čas. Pokud je chcete vidět, budete to muset být pravděpodobně vy, kdo se ozve první.

     

  • 4.

    Rak (21. 6. - 22. 7.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud je nějaké znamení horoskopu synonymem pro přátelství, pak jsou to Raci. Jedinci narození v tomto znamení milují své přátele bezmála stejně jako svou rodinu – nekriticky a celým svým srdcem. Budou za vámi stát, ať půjde o cokoliv, a budou vás bránit, i když nebudete mít pravdu. Stejně tak se můžete spolehnout na to, že ať budete potřebovat cokoliv, Raci vám ochotně pomohou. Buďte ale připraveni na to, že totéž očekávají od vás. I když se nechají poměrně dlouho zneužívat, jednoho krásného dne jim pohár trpělivosti přeteče a v takovém případě už o nich nikdy neuslyšíte.

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 5.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když by se vám mohlo zdát, že sobecký a do sebe zahleděný Lev nemůže být nikdy opravdovým přítelem, opak je pravdou. Pokud mu dáte dostatečně najevo, jak ho zbožňujete a jak si jeho přátelství vážíte, dokázal by za vás Lev projít všemi kruhy pekla. V okamžiku, kdy vás Lev přijme za přítele, není nic, co by pro vás neudělal nebo nedokázal. Včetně věcí, které se zdají nemožné. Pokud ale jen jednou urazíte jeho ego, nebo mu dokonce odmítnete svou pomoc (i kdybyste leželi v posteli s horečkami), bude vám ostentativně dávat najevo, jak vám věřil a vy jste jeho přátelství vyhodili na smetiště.

     

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte pocit, že mezi vašimi přáteli není jediná Panna? Nedivte se, toto znamení si své přátele vybírá velmi opatrně a zodpovědně a trvá mu doslova věčnost, než se někomu otevře a pustí si ho do života. Není to ani tak kvůli tomu, že by vám tito opatrní lidé nevěřili, ale zoufale se děsí toho, že by mohli přijít o člověka, který je jim blízký. Toto znamení není okázale přátelské, ale bude s vámi sdílet všechny vaše důležité situace a bude tu, kdykoliv ho budete potřebovat. Máte-li za nejlepšího přítele jedince ve znamení Panny, je velmi pravděpodobné, že ho máte na celý život.

     

    VIDEO: Horoskop zdraví na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 22. 10.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud si vyberete za nejlepšího přítele jedince narozeného ve znamení Vah, buďte připraveni na to, že vám nevadí být až na druhém místě. Ne že by Váhy myslely jen a pouze na sebe a vaše problémy je nezajímaly, ale jejich povaha a hlavně emocionální stránka jsou natolik složité, že se málokdy stane, že by Váhy zrovna neprožívaly nějaké drama. Ať se vám to bude zdát sebevíc malicherné, nikdy jim to nedávejte najevo, pokud je nechcete ranit. Odměnou vám bude přítel, který je ochoten naslouchat vašim problémům a kdykoliv vám podat pomocnou ruku.

     

  • 8.

    Štír (23. 10. - 21. 11.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud můžete bez zaváhání říci, že máte mezi opravdovými přáteli Štíra, můžete si gratulovat. Držte se ho a nikdy ho nepouštějte! Štíři nepatří zrovna mezi jedince, jejichž důvěru a přátelství je snadné si získat. Z duše nesnášejí slabost a nedostatek respektu, a tudíž by nesnesli, kdyby jejich přátelé nebyli opravdovými osobnostmi. Na druhou stranu tak u vás automaticky předpokládají, že si jako takoví dokážete pomoci sami. To nejlepší, co tak z přátelství se Štírem získáte, je Štír samotný. Ale zaručujeme vám, že to rozhodně není málo.

     

    VIDEO: Horoskop na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 9.

    Střelec (22. 11. - 21. 12.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelci mají velkou potřebu osobní svobody, a proto se vám v přátelství mohou občas zdát poněkud flegmatičtí. Pravděpodobně se vám několikrát stane, že na vás zrovna nebudou mít čas nebo vám ani nezvednou telefon, ale můžete si být jistí, že jakmile půjde o něco opravdu důležitého, budou to s vámi ochotni řešit klidně měsíc v kuse a bez problémů se k vám i nastěhují, aby vám byli nablízku. Jakmile je ale jednou zklamete, zradíte nebo využijete, do smrti s vámi nepromluví.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 19. 1.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    U Kozorohů sice občas můžete mít pocit, že je jim vaše přátelství srdečně jedno, pravdou ale je, že víc byste se už snad ani mýlit nemohli. I když toto znamení neumí dávat najevo, jak moc jim na vás záleží, dokáže vám to svými činy. Pokud je budete potřebovat vytáhnout jen na drink, budete se jim muset ozvat. Jakmile jim ale jen naznačíte, že procházíte nějakým těžkým životním obdobím, pomohou vám do posledního zbytku svých sil. A to nejen emocionálně, ale i prakticky.

     

  • 11.

    Vodnář (20. 1. - 18. 2.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    U Vodnáře je velmi těžké pociťovat nějaký pocit nejlepšího přátelství na život a na smrt, protože prakticky neexistuje člověk, kterého by Vodnáři nepovažovali za přítele, kamaráda nebo známého. Toto znamení je mimořádně tolerantní k názorům a postojům a totéž očekává od vás, takže prakticky není nic, kromě intrik, čím byste si náklonnost Vodnáře mohli rozházet. V jedné věci se ale jejich opravdoví přátelé a známí od sebe liší. Svěřili se vám s nějakým detailem ze svého soukromého života? Pak vás považují za opravdu nejlepšího přítele.

     

  • 12.

    Ryby (19. 2. - 20. 3.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ryby patří mezi velmi nesobecké a empatické jedince, takže je doslova požehnáním mít je mezi přáteli. Máte-li nějaký problém, budou vám trpělivě naslouchat, snažit se pomoci i udělat všechno pro to, abyste byli brzy zase šťastní. Pokud se vám naopak něco podaří, ochotně s vámi půjdou oslavovat až do brzkých ranních hodin. Ryby by pro své přátele jednoduše udělaly prakticky cokoliv. Proto jich také tito jedinci nemají mnoho. Pokud vás o pomoc požádají oni, neváhejte ani vteřinu. Nikdy by to neudělali, pokud by ji opravdu nutně nepotřebovali.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz