Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 30°C

Velký horoskop na srpen: Koho čeká to nejnáročnější období a kdo se stane v práci středem pozornosti?

/
  • Co vás čeká v srpnu?
    Co vás čeká v srpnu? (istockphoto.com)
    31. července 2024 ● 06:00

    Pro která znamení bude osmý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc srpen!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Srpen je obdobím plný energie a pozitivních změn. Výraznou roli hraje vrozená schopnost vycházet s ostatními. Planetární vlivy napovídají, že je vhodný čas na rozvoj společenských dovedností. Z nich byste mohli profitovat v lásce i kariéře. Štěstí bude do určité míry záviset na spolupráci s druhými, takže konání dobra se vám vrátí jako bumerang! Do 21. srpna vám zásadně pomáhá trigon Slunce.

     

    K jakému sportu mají předpoklady jednotlivá znamení zvěrokruhu? 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Milí Býci, druhá polovina prázdnin symbolizuje čas radosti a tvořivosti. Užívejte si chvíle s potomky i vnoučaty, protože děti vám přinesou mnoho potěšení. Venuše spolu s Merkurem a od 22. srpna i Slunce vás obdaří láskou a milostnými příležitostmi. Také finance budou příznivé, takže se kvůli dovolené nemusíte uskromňovat. Domácí zázemí bude do 22. srpna náročnější, svá rozhodnutí opřete o laskavost.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Nadcházející týdny jsou pro Blížence náročnější a vyžadují trpělivost. Obvykle rychle vstřebáváte informace, ale nyní se budete cítit, jako by váš mozek obklopila mlha. Viníkem je kvadratura Merkuru, který vás zpomalí a sníží chuť přemýšlet i manuálně pracovat. Od 5. srpna vám nebude přát ani Venuše, a rozmáchnutý Jupiter ve vašem znamení situaci nezklidní. Radost z nového seznámení rychle vyprchá.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Zrozence Raka čeká pohodové období plné příležitostí k duševnímu rozvoji. Od 5. srpna se zaměřujete na finance, jichž zprvu nemusíte mít dostatek. Brzy se přeorientujete na společenské kontakty a začnete si užívat léto se vším všudy. Ani v srpnu se neztratí vrozená náladovost, ale hvězdy přinášejí skvělou zprávu, váš inteligentní a osvěžující humor bude převládat! Venuše přinese štěstí v lásce!

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Srpen je měsícem, který je vám zaslíbený! Budete mít totiž optimismu na rozdávání! Vaše vnitřní síla a osobní moc budou nepřehlédnutelné. Zacházejte s nimi ovšem moudře! Ve druhé polovině srpna se rozjedou možnosti seznámení. Lásku můžete potkat na cestách i v práci. Srpen bude plný kreativity, zájmu o přátele a pozitivním vývoji ve financích. Můžete se těšit!

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Celé vesmírné plénum se zaměřuje na vaše znamení. Panny se proto mohou těšit na velmi pestrý měsíc! Stanete se středem pozornosti v lásce i zaměstnání. Budete pro druhé přitažliví svým vystupováním, zevnějškem a stylem. Zjistíte, že máte ohromnou moc ve slovech. Na druhou stranu vám Venuše ubírá v oblasti milostného a sexuálního dění. Naučte se s emocemi pracovat a hledejte vnitřní rovnováhu.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Polovina prázdnin otevírá před Vahami šanci seznámit se s osobou, která vás uchvátí svým intelektem i smyslem pro humor. Vaše nitro prochází hlubokým rozvojem, který se brzy odrazí i v širším životě. Díky slunečním paprskům inklinujete k rozsévání dobra. Děláte dobré skutky a myslíte na druhé. Možná však budete muset čelit složitějšímu období, kdy vaše duchovní zájmy převládnou nad pracovními.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Vyhlížíte dobrodružnou etapu, kdy budete mít šanci provést důležité životní změny. Díky sebejistotě kráčíte svou cestou, i když vás od ní mnozí zrazují. Slunce do 21. srpna zdůrazňuje význam odpočinku pro udržení vaší energetické hladiny. Neuškodí se zastavit a soustředit se na podstatné věci. V oblasti kariéry vás však kvadratura Slunce může dočasně omezovat. V poslední dekádě se situace srovná.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Střelci se v srpnu hodně zaobírají milostnou tematikou. Singles mohou mít dojem, že se jim nedaří najít vhodného partnera. Naopak zadaní řeší ve vztahu potíže. Kvadratura Marsu vnáší nervozitu i mezi jindy harmonické dvojice. Nedělejte unáhlené závěry, změna na sebe nenechá čekat. Od 15. srpna přináší Merkur lepší komunikaci v soukromém i pracovním životě. Také do povinností se pustíte s nadšením.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Po většinu měsíce máte ideální příležitost objevovat nové a lepší verze sebe sama. Usilujte o to, stát se tím, kým skutečně chcete být. Žádný sen není příliš troufalý. Slunce a Merkur naznačují hlubší ponoření do vaší osobnosti. Najděte si prostor k rozjímaní, ptejte se sami sebe a hledejte odpovědi ve svém nitru. Během tohoto měsíce se také zvýší váš zájem o cizí kultury a cestování do zahraničí.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Milí Vodnáři, srpen přináší do života průbojnost jak v lásce, tak na společenských událostech. Také cestování přinese šťastné okamžiky, takže mějte kufry připravené na ultra last minute dovolenou! Ve vztazích a financích se mohou objevit komplikace, ale vy se jim dokážete přizpůsobit. Flexibilita je klíč ke spokojenosti. Vaším momentálním úkolem je dávat přednost zájmům druhých před svými vlastními.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Ryby čeká jeden z nejnáročnějších měsíců letošního roku. Většina planetárních energií je namířena proti vám. V této době se naučíte hodně o sobě i druhých lidech. V mezilidských vztazích může dojít k překvapivému prozření. Rozšiřujete své obzory a získáváte spoustu nových kontaktů. Ne všechny je ale dobré udržovat. Uvědomte si svou hodnotu a nebojte se jasně určit, co se vám líbí a co naopak ne.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz