Úterý 2. července 2024
Svátek slaví Patricie, zítra Radomír
Oblačno, déšť 21°C

Velký horoskop na červen: Komu se zkomplikuje život a kdo bude vrnět blahem?

/
  • Co vás čeká v červnu?
    Co vás čeká v červnu? (istockphoto.com)
    30. května 2024 ● 05:00

    Pro která znamení bude šestý měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc červen! 

  • 1.

    Beran

    Beran

    Milostné jiskřičky v životě Beranů nebudou chybět ani v první polovině června. Inklinujete k přelétavosti a můžete mít problém s uvědoměním, co od milostného života očekáváte. Tato jistota vám naštěstí nechybí v pracovní sféře. Jste ambiciózní a vynikáte díky skvělým nápadům. Od 17. června se mějte na pozoru před komplikacemi v pracovním kolektivu. Vyplatí se loajalita a profesionální přístup.

     

    Jakou máte výchovu dětí podle znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu: 

    Video
    Video se připravuje ...
    Výchova dětí podle znamení • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Milí Býci, v šestém měsíci roku se hodně zaobíráte vztahovými záležitostmi. Může se vám zdát, že vaše láska ustrnula na mrtvém bodě. Vymanit se ze stereotypu ale v tomto období není vůbec snadné. Raději méně tlačte na pilu a berte ohledy na partnera a jeho potřeby. Od 17. června se vztahům uleví. Na pracovišti jste soutěživí. Chcete dosáhnout co nejlepších výkonů, protože symbolizují jistý zisk.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Na obzoru se rýsuje nová známost a slibuje intenzivní prožitky! Zároveň si dejte pozor, abyste si svůj objev příliš neidealizovali. Chvíli potrvá, než skutečně zjistíte, jestli se k sobě hodíte. V zaměstnání byste potřebovali větší sebedůvěru. Náročnější projekty odložte na druhou polovinu měsíce, kdy se nebudete dopouštět častých chyb. Vesmír vám také dodá více vitality pro rozjezd nových projektů.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Začátek června charakterizuje emocionální rozladění, které vám může komplikovat život v mnoha směrech. Velkou pomoc představuje kněžka lásky, díky které se nakonec všechny starosti urovnají. Od 17. června vám chystá jedno roztomilé překvapení. V zaměstnání máte před létem slibně nakročeno. Nadřízené si získáte svými originálními nápady i svým důvtipem. Jen výbušnost by vám mohla pokazit renomé.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Máte před sebou fantastický měsíc, kdy vás rozmazlujte sám Manitou ve spojení s kněžkou lásky. Můžete potkat roztomilého človíčka, kterého si okamžitě zamilujete. Na pomoc vám spěchá i žhavý Mars, o milostná dobrodružství tedy v červnu nebude nouze. Na co byste si měli dávat pozor, to jsou finance. Není vhodná doba pro půjčky ani nákladnější investice. O svých krocích se poraďte s někým fundovaným.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Milé Panny, do šestého měsíce letošního roku vstoupíte s vráskami na čele. Jste nespokojené a vůči svému okolí nešetříte kritikou. Může za to zamračená Venuše, která vám do 16. června upíjí optimismus. Ve druhé polovině června si uvědomíte své malicherné chování a začnete zachraňovat, co se dá. Prioritou je láska, v níž se dokonce můžete zamýšlet nad tím, zda váš nynější vztah má perspektivu.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Váhy, klíčovým tématem tohoto měsíce je kariéra. Stojí vás spoustu sil a zdá se, že bojujete buď samy se sebou nebo s konkurencí. Šetřete síly, protože ve druhé polovině června se mohou objevit nové překážky. Pokud se snažíte získat pracovní místo, nesázejte všechno na jednu kartu. Mezilidské vztahy jsou harmonické a mohou v těchto náročných časech pomoci. Nezadané Váhy budou okouzlovat svým šarmem.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Červen si posvítí na mezilidské vztahy Štírů. Mnohé páry řeší rozepře a potýkají se s krizí. Čím více tlačíte na pilu, tím spíše se nedočkáte výsledku. Venuše radí získat odstup a nechat událostem volný průběh. Zato svobodní mají šanci ulovit skvělý objev. Po 17. červnu se šance na novou lásku zvyšují. Po celý měsíc počítejte s vyššími výdaji, které vám dokonce mohou odčerpat veškeré rodinné úspory.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Milí Střelci, začátkem června se pouštíte do pracovních záležitostí s vervou. Jste akční, ale přesto se vám nedaří dosáhnout úspěchu. Chybí vám nápady, také si můžete dávat příliš vysoké cíle. Na obrat si musíte počkat. V milostné sféře drhne komunikace s partnerem. Můžete mít dojem, že vás nevnímá nebo vaše myšlenky nebere vážně. Od 17. června vám Venuše spěchá na pomoc a garantuje lepší souznění.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Nadcházející týdny si posvítí na komunikaci ve vztahu. Snažte se jednat s partnerem na rovinu a žádné důležité informace mu nezatajujte. Oproti tomu nezadaní před sebou mají období rozmachu. Jste okouzlující a nemáte problém udělat dojem na člověka, který se vám zalíbí. Na pracovišti se rýsuje příležitost k profesnímu růstu. Každodenní povinnosti vás sice rychleji vyčerpají, ale nevzdáváte se.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Aktivita Vodnářů se v červnu točí kolem zaměstnání. To je momentálně i vaším koníčkem, a tak v něm trávíte stále více času. Nezaměstnaní mají do poloviny června skvělou příležitost najít své budoucí působiště. Pozor si dejte na konkurenci mezi kolegy. Někdo vám nemusí přát lepší budoucnost, a tak si své plány nechte pro sebe. V milostném životě vás provází štěstí. Do 8. června budete vrnět blahem.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Kvadratura Venuše se Saturnem upíjí zrozencům Ryb pozitivní přístup ve vztazích. Můžete vidět situaci černější, než jaká ve skutečnosti je. Uvidíte, že nakonec nic nebude tak hrozné, jak se to na začátku zdá. Dokonce v červnu zažijete i pořádnou romantiku! Ani pracovní záležitosti nebudou mít hladký průběh. Do 17. června vám chybí motivace, teprve v poslední dekádě zaujmete zodpovědnější přístup.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz