Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na listopad: Vodnářům se vyhnou podzimní deprese, na Býky čeká těžké období

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    28. října 2019 ● 06:00

    Co vás čeká v chladném listopadu? Přečtěte si, jaké nástrahy a příležitosti na vás v tomto měsíci čekají. Hvězdy vám nachystaly příjemné, ale i dost komplikované okamžiky. Přesvědčte se sami!

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Předposlední měsíc roku se v případě Beranů nese v pozitivním duchu. Manitou vám dává schopnost vypořádat se s každou těžkostí. Nenecháte se srazit na kolena, byť podezříváte okolí ze spiknutí. Až do 18. listopadu pociťujete potřebu bojovat za pravdu. Chráníte svou čest, i práva blízkých. Záhy se ukáže, kdo je černá ovce. Milostný rozkvět počká na samý závěr listopadu, ale bude o to intenzivnější.

     

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býci se v tomto čase věnují pracovním závazkům. Hlavně okolo 11. listopadu nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Přestože fungujete na sto procent, nedokážete se vysvobodit z kupících se úkolů. Nepracujte přes sílu, hrozí chyby a následný konflikt s nadřízeným. Ani v lásce se vám bohužel nevede podle představ. Místo cukrování to opačnému pohlaví zostra nandáte. Vztah by neměl být o takové soutěži.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    První dvě dekády jsou pro zrozence Blížence příznivé. V zaměstnání si zasloužíte titul šestnácteráka, protože sklízíte jeden úspěch za druhým. Nepotřebujete další poskoky, jste samostatní a vyřídíte i věci, s nimiž si neví rady ani nadřízení. Menší mráčky se vyskytují v partnerství. Kněžka lásky zatemní vaše uvažování, proto byste mohli důvěřovat nesprávnému člověku. Lépe hlídejte i své finance.

     

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Listopad je měsícem, který navrací Rakům ztracenou sebejistotu. Manitou ovšem neudělá žádnou práci za vás. Chvalte se, odměňujte se, všímejte si každodenních úspěchů. Radost ze života vás bude provázet po většinu listopadu. Příjemným zpestřením je i narůstající sexappeal, díky němuž zaujmete platonickou lásku. V zaměstnání počítejte s komplikacemi. Nadřízený vás vytáčí svými výmysly i arogancí.

     

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi by se měli nechat nakazit listopadovým tempem, které je pozvolné. Procházky v barevné řece spadaného listí vám pomohou utřídit myšlenky a naladit se na romantickou notu. Kněžka lásky je vlídná ke svobodným jedincům toužícím po lásce. Tu můžete potkat kolem 17. listopadu. Méně vlídná konstelace vás doprovází v práci a financích. Stěžujete si, že vaše schopnosti nejsou dostatečně oceněny.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, vesmírný guru si posvítí na mezilidské vztahy. V lásce můžete spojit život s velmi horkokrevným člověkem, což slibuje mnoho příjemných, ale i opravdu prekérních chvilek. Dotyčná osoba vás nakonec začne rozčilovat svou přílišnou akceschopností. Manitou vám dává za pravdu, potřebujete odpočinek. Ona však nevydrží chvíli sedět a nic nedělat. V zaměstnání sklízíte až do 18. října zasloužený úspěch.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, hvězdy nevidí listopadový program černě. Můžete se těšit na příjemné okamžiky v lásce, což platí i pro nezadané. Pozvánka na rande přijde z nečekané strany, ale o to silněji se zamilujete. Ani profesní sféra nehlásí žádné překážky. Jste aktivní a máte skvělou motivaci, která vás žene kupředu. Do 22. vám Manitou posílá dobrý vítr do křídel. Spolu s ním přivane i originální myšlenka.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Myšlení Štírů je v listopadu propojené s vesmírem, proto přináší mnoho originálních nápadů. Bůh Slunce je do poslední dekády vaším věrným souputníkem a dodává vám ohromné množství energie. Pozitivně se podepíše na milostném životě, do něhož vnáší ztracenou vášeň. Svobodným postaví do cesty atraktivního jedince, kterého si musí zamilovat na první pohled. Věřte tomu, že myšlenky mají ohromnou moc.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, pečlivost je vlastností, která se u vás aktuálně nedá přehlédnout. Vše, do čeho se v listopadu pouštíte, chcete mít naprosto dokonalé. Puntičkářské sklony zasahují práci, lásku i domácnost. Nadřízený je svolný diskutovat o zvýšení platu i dalších benefitech. Přestože o peníze není nouze, v polovině listopadu si dejte pozor na nenechavé ruce zlodějíčků a podvodníků. Pomalu také klesá vaše aktivita.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, po celý měsíc bojujete s vnitřní nervozitou, takže ztrácíte trpělivost rychleji, než se řekne švec. To komplikuje plány v milostném životě, kde se navíc střetnete s partnerovou podrážděností. První dvě dekády nejsou z pohledu vřelých citů nijak slavné. Na pracovišti se dostáváte do sporu s nadřízeným, jehož požadavky hraničí se zdravým rozumem. Přáno je volnočasovým aktivitám a rodinnému životu.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, jestli vás něco nepotká, pak je to podzimní deprese. Kněžka lásky je v příjemném sextilu, což garantuje nezapomenutelné milostné prožitky. Singles by se měli zkraje týdne ponořit do hledání ideální polovičky. Také pracovní sféra vykazuje zlepšení. Jste přemotivovaní a chcete světu ukázat svůj potenciál. Nezřídka se vrhnete do úplně nové činnosti. Začne jako koníček, ale rychle se změní v obživu.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, listopadový program svědčí pracovním záležitostem. První tři týdny překypujete energií a navíc profitujete z narůstající zručnosti. Odvádíte bezchybnou práci, což musí přiznat i jinak nevrlí nadřízení. Nenecháte se ovlivňovat okolím a kráčíte sebejistě za svým. V lásce je situace o poznání náročnější. Máte pocit, že se k vám protějšek nehodí a mohli byste udělat unáhlené rozhodnutí. Nespěchejte!

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz