Středa 18. září 2024
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita
Polojasno 22°C

Denní horoskop na čtvrtek 19. 9. 2024: Kdo by dnes měl zpomalit a koho překvapí příval energie?

/
  • Horoskop na čtvrtek 19.9.2024
    Horoskop na čtvrtek 19.9.2024 (istock.com)
    18. září 2024 ● 05:00

    Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty, či dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

  • 1.

    Beran (21.3. - 20.4.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes ti může vesmír přinést výzvu v podobě mírného zpomalení. Berani, přiznejme si to, ne všechno musí jít rychlostí světla! Možná zjistíš, že když si na chvíli sedneš a promyslíš svoje kroky, vyhneš se několika zbytečným problémům. Večer? Měl bys upustit páru – film, pohoda nebo něco spontánního. Ale nepracuj přesčas, ano?

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle cikánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu: 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Býk (21.4. - 21.5.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Příjemný den plný malých radostí, Býku. Jestli čekáš na znamení, abys udělal něco hezkého pro sebe, je tady! Dnes by ti mohlo dobře padnout trošku si zpomalit tempo a zaměřit se na to, co tě těší – jestli je to oblíbený jídlo, kafe s přáteli nebo něco kreativního. Jen pozor na výdaje, abys večer nezjistil, že sis přece jen utrhl kousek víc, než bylo potřeba.

     

    Náš tip: Zjistěte toho více o svém partnerovi. Co v sobě ukrývá podle indiánského horoskopu? DOZVÍTE SE TO ZDE.

  • 3.

    Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Blíženci, připrav se na sociální explozi. Komunikace ti dnes pojede jako po másle, ať už to bude v práci nebo s přáteli. Budeš vtipný, pohotový a trochu i nečekaně moudrý. Jen pozor, abys toho nenapovídal víc, než je zdrávo. Zkus být taky trochu posluchačem, možná se dozvíš něco zajímavého, co ti otevře nové možnosti.

     

    Náš tip: Jaký kámen podle horoskopu chrání vaše znamení? ZJISTÍTE TO ZDE

  • 4.

    Rak (22.6. - 22.7.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Pro tebe dnes, Raku, platí jedna věc – mysli na sebe! Ostatní si nějak poradí, ale ty potřebuješ dobít baterky. Udělej si radost, nechej se rozmazlit nebo si zalez do své ulity s oblíbenou knížkou nebo filmem. Neznamená to, že máš být úplně osamělý, ale trochu klidu a prostoru na duševní relax ti prospěje.

    Náš tip: Vyberte si tu svoji květinu podle horoskopu. Která to je, ZJISTÍTE ZDE.

  • 5.

    Lev (23.7. - 22.8.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dneska budeš v centru dění, což je tvoje přirozené místo. Ať už v práci nebo doma, tvá energie bude neodolatelná. Ale pozor na to, abys ostatní nepřehlcoval svou silou. Někdy méně znamená více, i když by sis rád užíval všechnu tu pozornost. Večer můžeš strávit s přáteli, ale nezapomeň se zeptat, jak se mají oni.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle indiánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 6.

    Panna (23.8. - 22.9.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Milá Panno, dneska tě čeká den plný detailů. Budeš analyzovat, kontrolovat a možná i lehce kritizovat. Všechno si sedne na své místo, ale nezapomeň nechat trochu prostoru i pro spontánnost. Někdy nemusí být všechno dokonalé, aby to fungovalo. Večer si udělej radost něčím jednoduchým – třeba krátkou procházkou nebo dobrou hudbou.

     

    Náš tip: Jaké je vaše zenové znamení podle japonského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 7.

    Váhy (23.9. - 22.10.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Pro tebe, Váhy, bude dnešní den o harmonii. Možná budeš muset dnes vyřešit nějaké vztahové záležitosti, ale zůstaneš diplomatický a vyhneš se konfliktům. Dokážeš najít rovnováhu tam, kde ji ostatní nevidí. K večeru si užij čas s lidmi, kteří tě mají rádi. Můžeš rozsvítit atmosféru i těm, kteří se cítí trochu sklíčeně.

     

    Náš tip: Pro jakou práci se podle data narození nejlépe hodíte? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 8.

    Štír (23.10. - 22.11.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Pro tebe, Vahy, bude dnešní den o harmonii. Možná budeš muset dnes vyřešit nějaké vztahové záležitosti, ale zůstaneš diplomatický a vyhneš se konfliktům. Dokážeš najít rovnováhu tam, kde ji ostatní nevidí. K večeru si užij čas s lidmi, kteří tě mají rádi. Můžeš rozsvítit atmosféru i těm, kteří se cítí trochu sklíčeně.

     

    Náš tip: Znáte svoji magickou runu? Zjistíte ji podle data narození ZDE.

     

  • 9.

    Střelec (23.11. - 21.12.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes, Střelče, bude den plný dobrodružství a nových myšlenek. Pokud plánuješ cestu nebo nový projekt, teď je pravý čas na to, abys udělal první krok. Nepotřebuješ mít všechno perfektně naplánované, stačí trocha odvahy a chuť něco zažít. Ať už fyzicky nebo v mysli, dnes tě čeká výprava!

     

    Náš tip: Čím jste podle horoskopu byli v minulém životě? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 10.

    Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Kozorohu, dnes můžeš mít pocit, že se na tebe valí povinnosti. Ale ty jsi ten, kdo si s nimi poradí – klidně a efektivně. Tvůj přístup k práci bude inspirativní pro ostatní, ale nezapomínej taky trochu odpočívat. Večer si udělej chvíli pro sebe, ať už s knížkou, nebo jinak, abys do dalšího dne vstoupil svěží.

     

    Náš tip: Jaká je podle horoskopu barva vaší aury? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 11.

    Vodnář (21.1. - 19.2.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Vodnáři, dnes budeš plný nápadů a inovací! Tvůj mozek pojede na plné obrátky a můžeš přijít na řešení problémů, která ostatní ani nezahlédli. Pokud máš dnes možnost být kreativní, chop se jí. Jen pozor, ať tě to nevytáhne až příliš mimo realitu – někdy je potřeba věci i dotáhnout do konce. Večer? Ideální čas pro něco neobvyklého – zkus třeba nový koníček nebo zajímavý dokument.

     

    Náš tip: Jaký účes vám bude slušet podle vašeho znamení? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 12.

    Ryby (20.2. - 20.3.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dneska se, Ryby, ponoříte do svých emocí hlouběji než obvykle. Můžete být citlivější na nálady ostatních, ale to vám dává jedinečnou schopnost pomoci těm, kteří vás potřebují. Dbejte ale na to, abyste nezapomínaly sám na sebe – vaše pohoda je důležitá. Dnes večer si dopřejte chvíli klidu – meditace, hudba nebo prostě jen tichá procházka vám udělají dobře.

     

    Náš tip: Jaká barva k vám podle horoskopu pasuje? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz