Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Velký horoskop na listopad: Pro koho bude šťastným měsícem a kdo si zkazí reputaci?

/
  • Co vás čeká v listopadu?
    Co vás čeká v listopadu? (istockphoto.com)
    31. října 2023 ● 06:00

    Pro která znamení bude předposlední měsíc roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc listopad!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Listopadová konstelace je zátěžová pro oblast financí. Zejména zadaní řeší neshody kvůli penězům. Nejde o velké nepříjemnosti, podle Venuše se jedná spíše o komunikační bariéru a názorové rozdíly. Vyplatí se omezit zbytečné výdaje a dávat větší pozor na to, jak s penězi hospodaříte. V zaměstnání se otevírá příležitost posunout se v kariéře. Kolem 24. listopadu se také zlepšuje ekonomické zajištění.

     

    Tip na video: Na co mají talent jednotlivá znamení?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Po většinu měsíce vás ovlivňuje Mars v opozici s Jupiterem, začátkem měsíce svou trošku do mlýna přidá i sebejistý Merkur. Přeceňujete své schopnosti a zbytečně hazardujete. Investujete vyšší finance, než si můžete dovolit. Na pracovišti sklízíte úspěch, ale nedáváte prostor ostatním kolegům. Kvůli tomu se zhorší kolektivní klima. V lásce máte štěstí hned zkraje měsíce. Překvapí vás milé setkání!

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Milí Blíženci, zkraje měsíce není nálada nejlepší kvůli situaci na milostném poli. Sympatie vysíláte k člověku, který je vůči všem projevům náklonnosti chladný. Nepropadejte smutku, už od 7. listopadu se konstelace proměňuje a vaše energie roste spolu s ní. Máte šanci potkat úplně novou tvář, která vás oslní! Od 10. listopadu zbystřete v zaměstnání. Počítejte s tím, že cosi zkomplikuje vaše plány.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Zkraje měsíce vstoupí do vašeho života inspirativní člověk, do kterého se ihned zakoukáte. Prvotní sympatie nevydrží moc dlouho a vy zjistíte, že se vaše světy až příliš různí. Seznamování pověsíte na hřebík a necháte lásce volný průběh. Na pracovišti jsou znát vaše ambice. Podáváte fantastické výkony, a tak si zaslouženě vykoledujete lukrativní nabídku. Podaří se vám prosadit důležité nápady. 

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Zrozenci Lva se v listopadu potýkají s nepříjemnou konstelací, která se odráží na jejich náladě. Můžete prožívat nepříjemné zvraty ve vztazích, také jste vztahovační a podráždění. Do programu zařaďte aktivity, díky nimž uvolníte narůstající napětí. Někdy je výhodnější mlčet než říct něco, co byste si vyčítali. Hlavně v zaměstnání si rozmyslete svá slova i chování. Nekazte si reputaci zbytečně.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Zrozenci Panny jsou otevřeni novým známostem. Baví vás vyhledávat společnost a poznávat inspirativní jedince. V již existujících vztazích se vyvarujte žárlivosti a také pozor na výbušné jednání. V zaměstnání jste výkonní, na druhou stranu si nedáváte záležet na výsledku. Také počítejte s tím, že vám po 10. listopadu vesmír staví do cesty překážky. Pojměte to jako výzvu, ze které vyjdete vítězně.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Listopad je pro Váhy šťastným měsícem! Kněžka lásky vás provází od 8. listopadu a nabízí seznámení se spřízněnou duší. Také na pracovišti se ukazuje příjemná změna k lepšímu. Umíte prosadit své plány a dostanete příležitost ukázat, co ve vás vězí. Není vyloučeno, že budete pasováni do vedoucí pozice. V kolektivu jste oblíbení a všechno hraje ve váš prospěch. Máte skvělé vyjednávací schopnosti.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Milí Štíři, v listopadu řešíte pracovní záležitosti, které se neodvíjí podle vašich představ. Bude náročné prosadit své zájmy. Nadřízení by raději viděli všechno ve starých kolejích a vaše inovace se jim nezamlouvají. Nevyplatí se riskovat, protože byste kvůli drzosti či nedodržení pokynů mohli dokonce přijít o zaměstnání. Zadaní Štíři se potýkají s žárlivostí. Podezříváte partnera kvůli hloupostem.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Milí Střelci, na pracovišti se dostáváte častěji na pokraj svých sil. S plněním úkolů si nevíte rady a stojí vás spoustu úsilí dovést úkoly do zdárného cíle. Nadřízení si všímají vašeho pracovního nasazení, také více kontrolují výsledky. Velkou motivací jsou peníze, kvůli nimž jste ochotní zůstat přesčas. Po celý měsíc vás bude také trápit únava. Snažte se striktně oddělit čas na práci a na odpočinek.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Milostné vztahy na začátku listopadu vzkvétají a Kozorozi jsou spokojení. Ve druhé dekádě ale komplikuje dění ve vztahu Venuše. Můžete mít nevhodné poznámky a svého miláčka nezdravě kritizovat. Na pracovišti vám nechybí ostré lokty. I když se potýkáte s překážkami, nevzdáváte se. Věříte, že vše zlé pomine a nakonec slíznete smetanu. Takové myšlenky se držte, protože odměna je na dosah ruky.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Listopadové klima je problematické pro zadané Vodnáře, kteří jsou popudliví a ve vztazích nejsou spokojení. Také singles nejsou spokojeni, protože potkávají samé nepříjemné jedince. Zkuste nepodléhat pesimismu, i když vás k tomu svádí i podzimní počasí. Na pracovišti si musíte poradit s prvotními komplikacemi. Nadřízení jsou podráždění a vidí pouze to, co se vám nepodařilo. Obrňte se trpělivostí.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Hodně si lámete hlavu s tím, jak se profesně vyšvihnout. Máte skvělé nápady a nebojíte se zkoušet neotřelé pracovní postupy. Na druhou stranu hvězdy varují před nečekanými komplikacemi. Nadřízený vás může zaskočit nepříjemnými dotazy nebo kontrolou, na niž nejste připraveni. Do 23. listopadu slibuje Merkur možnost finančního přilepšení. Podepisujete výhodné smlouvy a máte tip, do čeho investovat.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz