Neděle 29. září 2024
Svátek slaví Michal, zítra Jeroným
Oblačno, déšť 17°C

Denní horoskop na čtvrtek 26. 9. 2024: Kdo by dnes měl zpomalit a koho zradí intuice?

/
  • Denní horoskop na čtvrtek 26.9.2024
    Denní horoskop na čtvrtek 26.9.2024 (istock.com)
    22. září 2024 ● 05:00

    Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty, či dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

  • 1.

    Beran (21.3. - 20.4.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Ve vaší kariéře dnes může dojít k důležitému průlomu, pokud zůstanete sebevědomí a odhodlaní. Přijde moment, kdy se budete moci předvést a ukázat své schopnosti. Dávejte ale pozor na přehnanou pýchu – vaši nadřízení ocení skromnost a spolupráci víc než oslavování vlastních úspěchů. Pokud zůstanete otevření zpětné vazbě, čeká vás úspěch.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle cikánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu: 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Býk (21.4. - 21.5.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Detaily a přesnost budou dnes vaší nejsilnější zbraní. Pokud pracujete na složitém projektu, vaše schopnost všímat si drobných chyb a zlepšení vám získá respekt ostatních. Zároveň ale může přijít výzva v podobě změn nebo nových pokynů, na které budete muset rychle reagovat. Neztrácejte klid, přizpůsobivost vám pomůže udržet věci pod kontrolou.

     

    Náš tip: Zjistěte toho více o svém partnerovi. Co v sobě ukrývá podle indiánského horoskopu? DOZVÍTE SE TO ZDE.

  • 3.

    Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Budete cítit potřebu komunikovat a sdílet své nápady. Pokud pracujete v týmu, vaši kolegové ocení vaše kreativní přístupy a rychlé myšlení. Dejte si ale pozor na rozptylování – dnešní den by mohl být plný různých malých úkolů, které vás odvádějí od hlavního cíle. Stanovte si priority a zaměřte se na dokončení jedné věci po druhé.

     

    Náš tip: Jaký kámen podle horoskopu chrání vaše znamení? ZJISTÍTE TO ZDE

  • 4.

    Rak (22.6. - 22.7.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Ve vaší práci dnes bude důležité udržet stabilní tempo. Nespěchejte a dbejte na detaily. Nějaké finanční nebo majetkové záležitosti by mohly vyžadovat vaši pozornost. Připravte se na možnost, že se budete muset rozhodovat mezi tím, co je pohodlné, a tím, co je efektivní. Nevyhýbejte se novým postupům, mohly by vám přinést úspěch.

     

    Náš tip: Vyberte si tu svoji květinu podle horoskopu. Která to je, ZJISTÍTE ZDE.

  • 5.

    Lev (23.7. - 22.8.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes budete plní energie a odhodlání. Může se objevit příležitost k tomu, abyste převzali iniciativu a ukázali své vůdčí schopnosti. Vaše nadšení ale může být pro některé kolegy příliš silné, takže si dávejte pozor, abyste ostatní nepřetlačili. Komunikace bude klíčová – snažte se najít rovnováhu mezi silou a diplomacií.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle indiánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 6.

    Panna (23.8. - 22.9.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Ve vašem pracovním prostředí dnes vládne optimismus. Budete plni energie a chuti pustit se do nových projektů nebo zkoušet nové postupy. Vaše nadšení bude nakažlivé a ostatní budou ochotni s vámi spolupracovat. Jen si dejte pozor, abyste se nepřetížili příliš mnoha aktivitami. Soustřeďte se na to, co je opravdu důležité.

     

    Náš tip: Jaké je vaše zenové znamení podle japonského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 7.

    Váhy (23.9. - 22.10.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Budete se cítit harmonicky a vyváženě, což vám pomůže při řešení jakýchkoli pracovních konfliktů. Pokud je potřeba uzavřít nějakou dohodu nebo vyřešit neshody, dnes je ideální den na to, abyste zaujali diplomatický postoj. Spolupráce a týmová práce budou klíčové. Dejte si ale pozor, abyste se nenechali využívat nebo se nezapojovali do intrik.

     

    Náš tip: Pro jakou práci se podle data narození nejlépe hodíte? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 8.

    Štír (23.10. - 22.11.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Vaše intuice bude dnes velmi silná, což vám může pomoci v práci, zejména při rozhodování. Budete mít schopnost vnímat skryté signály a nevyřčené informace. Dávejte si však pozor na přílišné snění a idealizaci situací – zůstaňte realisticky naladěni. Pokud se cítíte unavení, neváhejte si vzít krátký odpočinek nebo meditaci, abyste nabrali síly.

     

    Náš tip: Znáte svoji magickou runu? Zjistíte ji podle data narození ZDE.

     

  • 9.

    Střelec (23.11. - 21.12.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes můžete pocítit zvýšenou zodpovědnost za své pracovní úkoly. Budete mít tendenci zaměřit se na dlouhodobé cíle a plánování. Vytrvalost a disciplína vás posunou vpřed, ale pamatujte si, že není třeba vše řešit sami. Delegování může být klíčem k efektivitě. Vyhněte se perfekcionismu – občas je lepší jít s proudem.

     

    Náš tip: Čím jste podle horoskopu byli v minulém životě? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 10.

    Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Budete cítit potřebu prosazovat nové nápady a inovace. Dnes máte šanci přijít s něčím originálním, co vaše kolegy nebo nadřízené překvapí. Dejte si však pozor, abyste nezanedbali běžné úkoly kvůli snaze přinášet neustálé změny. Ujistěte se, že jste důkladně promysleli všechny detaily svého plánu, než ho začnete prosazovat.

     

    Náš tip: Jaká je podle horoskopu barva vaší aury? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 11.

    Vodnář (21.1. - 19.2.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes budete mít tendenci být velmi soustředění a cílevědomí. Pokud pracujete na projektu, který vyžaduje strategické myšlení, bude to váš den. Pozor však na přehnanou kontrolu – důvěřujte svým kolegům a nedělejte všechno sami. Budete mít možnost získat cenné informace, které vám pomohou dosáhnout úspěchu, ale ujistěte se, že zůstanete féroví.

     

    Náš tip: Jaký účes vám bude slušet podle vašeho znamení? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 12.

    Ryby (20.2. - 20.3.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Ve vašem pracovním prostředí může dnes panovat určitá emocionální nálada. Budete citlivější na nálady svých kolegů a to může ovlivnit vaše vlastní produktivitu. Můžete být požádáni o radu nebo podporu, protože lidé vnímají vaši empatii. Snažte se však nepřetěžovat a soustřeďte se na své úkoly. Zůstaňte vyrovnaní.

     

    Náš tip: Jaká barva k vám podle horoskopu pasuje? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz