Pátek 30. srpna 2024
Svátek slaví Vladěna, zítra Pavlína
Polojasno 31°C

Denní horoskop na čtvrtek 29. 8. 2024: Koho dnes čeká náročný den a kdo bude na vrcholu?

/
  • Denní horoskop na čtvrtek 29.8.2024
    Denní horoskop na čtvrtek 29.8.2024 (istock.com)
    28. srpna 2024 ● 05:00

    Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty, či dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

  • 1.

    Beran (21.3. - 20.4.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den vám přinese příležitost pro sebereflexi. Můžete se cítit poněkud unavení, ale to neznamená, že byste měli rezignovat na své cíle. Buďte opatrní v komunikaci, abyste se vyhnuli nedorozuměním. Pozornost věnovaná detailům vám pomůže překonat případné překážky. Mějte trpělivost, i když věci nepůjdou hned podle plánu. Večer si najděte čas na odpočinek a regeneraci.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle cikánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu: 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Býk (21.4. - 21.5.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes se můžete cítit plní energie a připraveni čelit novým výzvám. Nebojte se projevit svou kreativitu, která vám může přinést úspěch. Může nastat situace, kdy budete muset projevit více flexibility. Ve vztazích se zaměřte na upřímnost a otevřenost, přinese to harmonii. Pracovní projekty, které jste odkládali, by dnes měly být prioritou. Odpoledne se zaměřte na péči o své zdraví.

     

    Náš tip: Zjistěte toho více o svém partnerovi. Co v sobě ukrývá podle indiánského horoskopu? DOZVÍTE SE TO ZDE.

  • 3.

    Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den může přinést nečekané události, které vás vyvedou z rovnováhy. Vaše přizpůsobivost bude klíčem k úspěchu. Snažte se zůstat pozitivní a nebrat věci příliš osobně. Může se objevit příležitost k nové spolupráci, neváhejte ji zvážit. V oblasti lásky byste měli naslouchat svým pocitům. Večer se věnujte aktivitám, které vás naplní radostí.

     

    Náš tip: Jaký kámen podle horoskopu chrání vaše znamení? ZJISTÍTE TO ZDE

  • 4.

    Rak (22.6. - 22.7.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den by mohl přinést klid a stabilitu, pokud si dáte záležet na svém vnitřním klidu. Neztrácejte čas na maličkosti a soustřeďte se na to, co je pro vás opravdu důležité. V pracovní oblasti se můžete setkat s nečekaným uznáním za svou snahu. Ve vztazích se zaměřte na podporu a péči o své blízké. Intuice vám dnes pomůže udělat správná rozhodnutí. Večer si dopřejte chvíli sami pro sebe.

    Náš tip: Vyberte si tu svoji květinu podle horoskopu. Která to je, ZJISTÍTE ZDE.

  • 5.

    Lev (23.7. - 22.8.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes se můžete cítit plní síly a připraveni na nové výzvy. Využijte tuto energii k tomu, abyste posunuli své projekty kupředu. Buďte však opatrní, abyste neignorovali potřeby svého okolí. Vztahy mohou dnes vyžadovat více vaší pozornosti. Očekávejte pozitivní zprávy ohledně finančních záležitostí. Večer si dopřejte odpočinek, abyste načerpali novou energii.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle indiánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 6.

    Panna (23.8. - 22.9.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den by mohl být o detailech a pečlivosti. Soustřeďte se na dokončení úkolů, které jste dlouho odkládali. Může se objevit příležitost pro zlepšení vaší kariéry, využijte ji naplno. Buďte však opatrní v komunikaci, abyste se vyhnuli nedorozuměním. V osobním životě by vám mohla prospět větší otevřenost vůči blízkým. Večer si najděte čas na relaxaci a uvolnění.

     

    Náš tip: Jaké je vaše zenové znamení podle japonského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 7.

    Váhy (23.9. - 22.10.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes se zaměřte na harmonii ve vašem životě, ať už v práci, nebo v osobních vztazích. Budete mít možnost vyřešit staré spory a nastolit rovnováhu. Důležité je naslouchat ostatním, ale nezapomínejte na své vlastní potřeby. Pracovní úkoly by dnes měly jít hladce, pokud zůstanete organizovaní. Může se objevit zajímavá příležitost k novým známostem. Večer si dopřejte čas na své koníčky.

     

    Náš tip: Pro jakou práci se podle data narození nejlépe hodíte? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 8.

    Štír (23.10. - 22.11.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den může přinést intenzivní emoce, které budete muset zvládnout. Buďte opatrní, abyste nereagovali příliš impulzivně. V pracovní oblasti se můžete setkat s výzvou, která vás přiměje k přehodnocení svých strategií. Ve vztazích buďte trpěliví a naslouchejte druhým. Vaše intuice vám dnes může být velkým pomocníkem. Večer si najděte čas na introspekci a meditaci.

     

    Náš tip: Znáte svoji magickou runu? Zjistíte ji podle data narození ZDE.

     

  • 9.

    Střelec (23.11. - 21.12.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den vám přinese nové perspektivy a možnosti růstu. Může se objevit příležitost k cestování nebo rozšíření obzorů. Pracovní úkoly dnes zvládnete s lehkostí, pokud se soustředíte na své cíle. Ve vztazích se může objevit potřeba většího porozumění. Dejte si pozor na zbytečné konflikty a snažte se zůstat diplomatičtí. Večer si dopřejte chvíli na čtení nebo studium.

     

    Náš tip: Čím jste podle horoskopu byli v minulém životě? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 10.

    Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes se zaměřte na své ambice a dlouhodobé cíle. Může se objevit příležitost k posunu v kariéře, využijte ji. Buďte však opatrní, abyste nezanedbávali své blízké. V osobním životě může být třeba vyřešit staré záležitosti, které jste dlouho odkládali. Finanční záležitosti by dnes měly být prioritou, abyste měli klid na duši. Večer si dopřejte čas na odpočinek a regeneraci.

     

    Náš tip: Jaká je podle horoskopu barva vaší aury? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 11.

    Vodnář (21.1. - 19.2.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnes se zaměřte na inovace a nové nápady. Můžete se cítit inspirováni a plní energie k realizaci svých vizí. V práci můžete narazit na překážky, ale s trochou kreativity je snadno překonáte. Ve vztazích bude důležité naslouchat a projevovat empatii. Možná vás dnes překvapí nečekaná zpráva nebo událost. Večer si najděte čas na relaxaci a odpojení od technologií.

     

    Náš tip: Jaký účes vám bude slušet podle vašeho znamení? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 12.

    Ryby (20.2. - 20.3.)

    Denní horoskop
    Autor: istock.com

    Dnešní den vám může přinést větší citlivost a vnímavost vůči okolí. V práci se zaměřte na spolupráci a týmového ducha, přinese to lepší výsledky. Ve vztazích by vám prospěla otevřená komunikace a vyjádření vašich pocitů. Může se objevit potřeba řešit finanční záležitosti, buďte obezřetní. Intuice vám dnes může ukázat správnou cestu v důležitých rozhodnutích. Večer si dopřejte chvíli pro sebe, ideálně v klidném prostředí.

     

    Náš tip: Jaká barva k vám podle horoskopu pasuje? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz